Over Autorijschool Han Vink

Welkom op de website van Autorijschool Han Vink, al meer dan 40 jaar hét adres voor rijopleidingen van hoge kwaliteit. Bij Han Vink kun je terecht voor zowel je autorijbewijs (Categorie B) als je aanhangwagenrijbewijs (Categorie BE). Je kunt kiezen voor het pakket of voor losse lessen. Han Vink is in zijn lessen erg flexibel, er kan ook in de avond en op zaterdag gelest worden. Er wordt gebruik gemaakt van één van de twee BMW’s. Voor het aanhangwagenrijbewijs wordt gebruik gemaakt van een nieuwe BMW 3 serie . Autorijschool Han Vink staat bekend als een kwalitatief hoogstaande rijschool, met vakkundige instructeurs en een persoonlijke benadering.

Handgeschakeld en automaat

Bij Han Vink kunnen rijlessen worden gevolgd in zowel handgeschakelde lesauto’s als een automaat.

Medische begeleiding

Han Vink biedt ook lessen met medische begeleiding in een speciaal hiervoor geschikte lesauto. De aanpassingen zorgen ervoor dat er eenhandig kan worden gestuurd, bevinden de schakelaars zich aan beide kanten van het stuur, en kan het gaspedaal zowel links als rechts worden bediend.

Categoriëen
Jaar ervaring
Geslaagden

Rijbewijs categorieën

Een rijbewijs bestaat uit een aantal categoriëen.
Autorijschool Han Vink verzorgt lessen in Categorie B (autorijbewijs) en Categorie BE (aanhangwagenrijbewijs).

Lessen

Bij Autorijschool Han Vink kun je kiezen voor losse lessen of een pakket.

Losse lessen
Rijlessen worden bij voorkeur in een blok van twee uur gereden. Je wordt thuis opgehaald en weer thuisgebracht. Het is ook mogelijk om extra lessen te kopen bij een pakket.
Pakket
Wanneer je voor een pakket kiest, krijg je 21 lessen van een uur. Ook zijn hierbij de Tussentijdse Toets en het Rijexamen inbegrepen.
Theorie lessen
Wij maken gebruik van de complete online theorieopleiding iTheorie. Deze bestaat uit een digitaal theorieboek, oefenexamens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.
Al meer dan 3500 geslaagden gingen je voor!

Neem contact op

Han

06-5315388606-53153886

Adres

Han Vink Autorijschool
Bontebrug 30
7064 LK Silvolde

Scroll Up